Zermelo inloggen de goudse waarden – Gedetailleerde Informatie

Reading Time: 3 minutes

Snel en gemakkelijkZermelo inloggen de goudse waarden, Inloggen zermelo, Zermelo antoniuscollege, Zermelo inloggen ouders, Zermelo nuovo, Zermelo ccg, Zermelo portal koppel app, Zermelo carmelcollege gouda, Zermelo driestar

1. Zermelo goudsewaarden

https://goudsewaarden.zportal.nl/

Dit is de Zermelo Portal voor De Goudse Waarden. Gebruikersnaam is voor de leerlingen je Ouders kunnen inloggen met de login van hun kind.

Zermelo goudsewaarden

2. Informatie SomToday, Zermelo en Office 365 – De Goudse …

https://degoudsewaarden.nl/wp-content/uploads/2021/10/degoudsewaarden_informatie_SomToday_Zermelo_Office365.docx.pdf

Als ouder kunt u ook inloggen om de cijfers, het huiswerk, het rooster en de aanwezigheid van uw kind te bekijken. Vanuit. Zermelo wordt elk kwartier een

3. goudsewaarden.zportal.nl zermelo portal inloggen

http://goudsewaarden.zportal.nl.urlabc.nl/

cgoudsewaarden.zportal.nl · goudsewaardenBlog.com ($8.99) · goudsewaardenBlog.net ($9.29) · Allgoudsewaarden.com ($8.99) · Allgoudsewaarden.net ($9.29)

4. Inloggen Zermelo – WAZZZUP

http://www.wazzzup.nl/inloggen/inloggen+zermelo

Dit is de Zermelo Portal voor De Goudse Waarden. Gebruikersnaam is voor de leerlingen je leerlingnummer en voor de https://goudsewaarden.zportal.nl/

5. CSG De Goudse Waarden on Twitter: “@peggyrevet dit verschilt per …

@peggyrevet dit verschilt per klas. De leerlingen kunnen inloggen via Zermelo om hun rooster te bekijken.[1/2]

— CSG De Goudse Waarden (@DeGoudseWaarden) August 30, 2015

Hoe laat beginnen de leerlingen van de WD? Staat niet in de agenda? #dtv. 2. CSG De Goudse Waarden. @DeGoudseWaarden. Replying to.

6. Zermelo Portal – Find Official Portal – CEE-Trust

https://cee-trust.org/portal/zermelo-portal/

So, if you ever need to login to Zermelo Portal again, Zermelo Portal Inloggen – Zermelo Portal Dit is de Zermelo Portal voor De Goudse Waarden.

7. Handleiding roosters zichtbaar in Zermelo portal, nov 2021.

https://www.de-breul.nl/wp-content/uploads/2021/11/Handleiding-roosters-in-Zermelo-portal.pdf

23 nov. 2021 — Dan zal Zermelo Portal vanzelf openen. Ben je nog niet ingelogd? Dan krijg je het onderstaande venster te zien. Klik op de knop ‘Login met

5 Vragen over zermelo inloggen de goudse waarden

Wat is je gebruikersnaam bij Zermelo?

Gebruikersnaam is voor de leerlingen je leerlingnummer en voor de docenten je afkorting (kleine letters). Ouders kunnen inloggen met de login van hun kind.

Hoe log je in op Zermelo op je telefoon?

​Het programma Zermelo is ook als app zichtbaar via de telefoon : Ga naar de Play Store, App Store of Microsoft Store en download de app (uitgever: Zermelo Software BV)Installeer de app op uw telefoon . Log in op het portal van uw school (wolfert.zportal.nl) en klik op Koppelingen > Koppel App.Meer items…

Hoe log je in met Zermelo?

Als ouder, leerling of medewerker logt u als volgt in op het portal: Ga in uw browser naar het portal-adres van uw school (schoolnaam.zportal.nl) • Voer uw Gebruikersnaam in • Voer uw Wachtwoord in. Ingelogd blijven? U kunt een vinkje zetten bij de optie “Ingelogd blijven”.

Wat is je wachtwoord bij Zermelo?

Voorafgaand aan het inloggen in Zermelo dient er een wachtwoord aangemaakt te worden. Deze wordt per mail verstrekt. In de email staat gebruikersnaam en voor leerlingen is dit het leerlingennummer. In deze e-mail staat ook een persoonlijk wachtwoord en een link.

Hoe werkt de Zermelo app?

Welkom bij Zermelo
De webapp gebruik je op je telefoon of tablet. Het portal open je het beste op een pc/laptop. … In het portal kun je je rooster bekijken, maar ook eventueel dat van anderen. In het portal kun je naast je rooster ook een keuzeformulier doorlopen om je vakkenpakket te kiezen.
5 jun. 2020

Leave a Comment