Mijn pgmz inloggen digid – Gedetailleerde Informatie

Reading Time: 3 minutes

In 4 stappen Mijn pgmz inloggen digid, Mijn gezondheid medisch dossier, Digid inloggen corona, Patiëntenportaal huisarts, Mijn patiëntenportaal, Mijn overheid inloggen, Mijn pgmz.nl inloggen digid, Mijngezondheid net, Www.mijngezondheid.net aanmelden

1. Inloggen – MijnGezondheid.net

Inloggen

Inloggen op uw portaal. Heeft u al een MijnGezondheid.net account? Log dan in met uw DigiD. Ik heb nog geen account. Inloggen met uw DigiD. Slot icon

Inloggen MijnGezondheid.net

2. Mijn DigiD

https://digid.nl/inloggen

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

3. mijn.pmgz.nl/

http://mijn.pmgz.nl/

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

4. Inloggen MijnCMH | Centraal Militair Hospitaal | Defensie.nl

https://www.defensie.nl/onderwerpen/cmh/mijncmh

Vanaf deze pagina kunt u inloggen in MijnCMH van het Centraal Militair Hospitaal. Dat gaat via DigiD. Log direct in op MijnCMH.

5. Inloggen Patiëntenportaal | ZorgSaam

https://www.zorgsaam.org/inloggen/inloggen-patientenportaal

Inloggen met DigiD. Uw Patiëntenportaal is bereikbaar via mobiele telefoon, computer of tablet. U logt in met behulp van uw DigiD-code. Na inloggen ontvangt u

6. MIJNPGO – MIJNPGO

Home MIJNPGO

MIJNPGO is een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) waarin jij en jouw zorgverleners alle Inloggen. Wil je eerst meer weten? Lees dan verder…

7. Inloggen Mijn Dossier – Amsterdam UMC, Locatie VUmc

https://www.vumc.nl/zorg/mijn-dossier/inloggen-mijn-dossier.htm

Direct inloggen. U kunt inloggen via mijndossier.amsterdamumc.nl met DigiD of met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft u nog geen account voor Mijn

8. Betaling van uw pensioen – Particulieren | PFZW

https://www.pfzw.nl/particulieren/pensioen-bij-ons/ik-ben-met-pensioen/betaling-van-uw-pensioen.html

Naast uw maandelijkse pensioenbetaling ontvangt u ook uw vakantiegeld. Veelgestelde vragen over pensioenbetaling. Wanneer krijg ik mijn jaaropgave?

5 Vragen over mijn pgmz inloggen digid

Hoe kom ik in mijn Patientenportaal?

Inloggen met DigiD

Uw Patiëntenportaal is bereikbaar via mobiele telefoon, computer of tablet. U logt in met behulp van uw DigiD-code. Na inloggen ontvangt u voor de veiligheid een SMS-verificatiecode op uw mobiele telefoon. Als u die invoert, krijgt u toegang tot uw ZorgSaam Patiëntenportaal .

Hoe kan ik inloggen bij mijn huisarts?

Hoe meld ik mij aan voor MijnGezondheid.net? Klik rechtsboven op ‘ Inloggen ‘Log vervolgens in met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD app.U dient akkoord te gaan met de voorwaarden om uw account te activeren.Meer items…

Kan niet inloggen bij MijnGezondheid?

Als u deze melding ziet, bent u nog niet aangemeld voor MijnGezondheid .net. Neem hiervoor contact op met uw huisarts of apotheek. Het kan ook zijn dat u zich reeds heeft aangemeld, maar dat uw aanmelding nog verwerkt wordt door uw huisarts of apotheek. Dit kan een paar dagen duren.

Hoe kom ik er achter wie mijn huisarts is?

Kom je er echt niet uit wie je huisarts is? Neem dan contact op met een huisartsenpost in je omgeving. Die kan vervolgens gebruik maken van de dienst ‘raadplegen actuele huisarts ‘ in VECOZO en inzien waar je staat ingeschreven. Hiervoor dien je als patiënt toestemming te geven.

Wat is Patientenportaal?

Een patiëntenportaal is een beveiligde online omgeving waarin een patiënt inzage heeft in de eigen medische gegevens die in het informatiesysteem van één zorgverlener staan. Een portaal geeft de patiënt dus inzage in de gegevens van één systeem, zoals het HIS.

Leave a Comment