Kan niet inloggen vanwege een onbekende fout – Gedetailleerde Informatie

Reading Time: 3 minutes

In 4 stappen Kan niet inloggen vanwege een onbekende fout, Eigenaarsaccount google verwijderen, Google-account blokkeert telefoon, Er is een onbevoegde poging gedaan om uw apparaat te resetten, Google-account omzeilen, Samsung herstellen zonder google-account, Samsung ontgrendelen zonder google account, Samsung google account verwijderen, Frp verwijderen

1. Telefoon fabrieksinstellingen – Onbekende fout – Gathering of …

https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1813285

14 nov. 2017 · 15 posts · 6 auteurs

Telefoon fabrieksinstellingen Onbekende fout Gathering of

2. na fabrieks reset niet meer in te loggen op google account

https://eu.community.samsung.com/t5/overige-smartphones/na-fabrieks-reset-niet-meer-in-te-loggen-op-google-account/td-p/208321

5 jun. 2017 — Hij geeft dan de melding; kan niet inloggen bij het apparaat vanwege een onbekende fout. Gebruik een ander account of probeer na 24 uur

3. Als u geen verbinding kunt maken met de App Store, iTunes …

https://support.apple.com/nl-nl/HT201400

27 jan. 2022 — Er is een onbekende fout opgetreden.” ‘Uw verzoek aan de iTunes Store kan niet worden voltooid. De iTunes Store is tijdelijk niet beschikbaar.

4. U kunt niet inloggen op uw Google-account

https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620?hl=nl

U kunt niet inloggen op uw Google-

5. Er is een onbekende fout opgetreden bij het inloggen op een …

https://nl.kitcorpuz.com/article/an_unknown_error_occurred_when_signing_into_imessage_account_with_apple_id_on_macos

Kon niet inloggen bij iMessage er is een fout opgetreden tijdens activering Mac? verbinding kan maken met iCloud vanwege een probleem met de Apple ID.

6. Fixing iCloud “Onbekende fout opgetreden” & “Mac kan geen …

https://dut.applersg.com/fixing-icloud-unknown-error-occurred-mac-can-t-connect-icloud-because-problem-errors

Sommige Mac-gebruikers kunnen een foutmelding krijgen met de melding: “Deze Mac kan geen verbinding maken met iCloud vanwege een probleem met

5 Vragen over kan niet inloggen vanwege een onbekende fout

Waarom kan ik niet meer inloggen?

Zorg er eerst voor dat je een gegevensverbinding hebt en dat het werkt door het openen van een paar webpagina’s in je browser.

Ga naar Instellingen en tik op Back-up maken en opnieuw instellen.Tik op Terugzetten op fabrieksinstellingen of Telefoon opnieuw instellen.Tik op Telefoon opnieuw instellen of OK.

Kan uw telefoon niet ontgrendelen ontgrendelen op afstand is uit?

Je telefoon wissen Het apparaat moet zijn ingeschakeld.Het apparaat moet zijn ingelogd op een Google-account.Het apparaat moet verbinding hebben via mobiele data of wifi.Het apparaat moet zichtbaar zijn op Google Play.Locatie moet zijn ingeschakeld.‘Vind mijn apparaat’ moet zijn ingeschakeld.

Kan niet inloggen op telefoon?

Wat nu? Het kan zijn dat uw versie is verouderd. Wanneer het inloggen in uw App niet meer lukt, verwijder dan de App van uw mobiele telefoon en ga vervolgens naar uw app-store of Play-store en download de nieuwste versie van de Santander App.

Kan niet verifiëren dat dit account van jou is?

Als u de optie om te verifiëren niet te zien krijgt, kunt u het volgende doen: Blijf ten minste zeven dagen ingelogd op uw Google- account op uw Android-telefoon. Probeer het dan opnieuw. Meer informatie over hoe u uw account toevoegt op Android.

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft account?

Problemen met aanmelden bij Windows oplossen
Start het apparaat opnieuw op. … Controleer uw internetverbinding. … Uw wachtwoord controleren. … Uw pincode opnieuw instellen. … Uw wachtwoord opnieuw instellen. … Met een ander account aanmelden . … Aanmelden in de veilige modus. … Aanmelden met een tijdelijk profiel.
Meer items…

Leave a Comment