Digiregie inloggen – Gedetailleerde Informatie

Reading Time: 3 minutes

Velig in 4 stappen Digiregie inloggen, Digiregie veilig leren lezen, Digiregie ik pen, Basispoort leerling inlog, Basispoort inloggen, Inloggen basispoort thuis lukt niet, Veilig leren lezen inloggen, Basispoort school, Basispoort groepen

1. Medewerkers login · Basispoort

https://www.basispoort.nl/

Eén inlog voor alle digitale lesmaterialen. Thuis inloggen voor leerlingen, ouders en verzorgers. Als u een thuis login code van uw leraar hebt gekregen

Medewerkers login Basispoort

2. Digiregie Veilig leren lezen kim-versie

https://digiregie-kim.veiliglerenlezen.be/

Inlog. v18.0. Zwijsen. Inloggen voor: Digiregie Veilig leren lezen kim-versie. Gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnaam: (e-mailadres).

3. Inloggen – Uitgeverij Zwijsen

Inloggen

Op dit moment hebben we als Zwijsen verschillende inlogpagina’s voor de diverse Zwijsen-producten. Hieronder vind je een overzicht. Inlog voor onze webshop.

4. Snel en eenvoudig aan de slag met de software van Zwijsen

https://docplayer.nl/17751158-Snel-en-eenvoudig-aan-de-slag-met-de-software-van-zwijsen.html

6 Software voor de leerkracht Digiregie Het online registratie- en planningsprogramma helpt u bij het Inloggen via de Basispoort door de kinderen 4 2.2.

5. Basispoort Schatkist – WAZZZUP

http://www.wazzzup.nl/basispoort/basispoort+schatkist

http://www.schatkist.nl/Voor-gebruikers/Schatkist-Forum/Digiregie–inloggen-.htm. Leerkrachtassistent, Digiregie en leerlingsoftware – Schatkist – Zwijsen.

6. Veilig leren lezen – Kim versie (2014) | Digiregie – Heutink.nl

https://www.heutink.nl/artikel/100_690363

Veilig leren lezen – Kim versie (2014) | Digiregie | Jaargroep 3 nodig? Inloggen Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het

5 Vragen over digiregie inloggen

Waar vind ik de jaarplanning van Veilig leren lezen?

In Digiregie zijn de volledig digitale handleiding, op maat te maken jaarplanningen en actuele kopieerbladen opgenomen. Hier beheer je ook de leerlingsoftware en heb je toegang tot de oefenresultaten.

Hoe loggen leerlingen in op Basispoort?

Om thuis in te loggen op de beschikbare schoolsoftware, gaat u naar https://thuis. basispoort .nl of klikt u op onderstaande button. In het inlogscherm vult u het e-mailadres in waarop u de activatie-link hebt ontvangen. Daarna het wachtwoord, dat u zelf heeft aangemaakt. Uw kind kan dan direct op het programma klikken.

Hoe log je in bij Basispoort?

Ga naar http://www. basispoort .nl via je browser. Voor de ICT-coördinator: let op dat je httpS gebruikt (en niet http)! Stap 2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en klik op de knop Inloggen.

Kan niet inloggen bij Basispoort?

Ga dan na of deze gebruikers wel via de andere methoden kunnen inloggen . Zo niet , dan is er mogelijk iets mis tussen de synchronisatie van het schoolnetwerk en Basispoort . Als de problemen zich alleen voordoen bij Nieuwsbegrip, dan is er bij de synchronisatie tussen Basispoort en Nieuwsbegrip iets afwijkends gebeurd.

Hoe lang duurt een kern Veilig leren lezen?

De kernen start tot en met 6 duren elk in ieder geval 2 weken. Dat is in totaal 14 weken. De kernen 7 tot en met 11 duren 3 weken. Dat is in totaal 15 weken.

Leave a Comment